Opiskelijaprojektit 2003-2004

Alexia

Alexia-projektiryhmän tarkoituksena on kartoittaa asianajotoimisto Krogerus & Co:n dokumenttienhallintajärjestelmien nykytila ja laatia suunnitelma niiden tehostamiseksi.

Asianajotoimisto Krogerus & Co

Amppeeri

Amppeeri-projektiryhmän tehtävänä on tutkia uusia javapohjaisia toteutusvaihtoehtoja Enermet Oy:n etäluentajärjestelmän yhteyspalvelin-mittalaite-kommunikaatioprosessille.

Enermet Oy

CYCLIA

CYCLIA-projektiryhmän tehtävänä on selvittää Metso Drives Oy:n valmistamien vaihteiden elinkaaren vaiheet ja kartoittaa näihin liittyvä dokumentaatio.

Metso Drives Oy

DiO

DiO-projektin tavoitteena on soveltaa ebXML-tekniikoita digitaaliseen oikeuksienhallintaan liittyviin prosesseihin.

Dr. Elma -projekti

eMerge

eMerge-ryhmän tehtävänä on laatia 'Technology Roadmap', jossa kuvataan Metso Paper/Rautpohjan etäpalvelukonseptin liiketoimintavisio, sekä visiota tukevat nykyiset ja potentiaaliset teknologiat.

Metso Paper Rautpohja

Medera

Medera-projektin tarkoituksena on kartoittaa ja kuvata Arena Partners Oy:n mobiiliratkaisujen ominaisuudet, rajapinnat ja liiketoimintasovellutukset.

Arena Partners Oy

Proficio

Proficio-projektin tavoitteena on selvittää onko Metsossa tällä hetkellä käytössä olevat useat dokumentointijärjestelmät mahdollista korvata yhdellä XML-pohjaisella järjestelmällä.

Metso / Descom

putte

Putte-projektiryhmän aiheena on matkapuhelinten pitkän aikavälin testaus. Toimeksiantajana on Nokia Oyj.

Nokia Oyj

Quanet

Quanet-projektin tehtävänä on selvittää Sonera Carrier Networks Oy:lle mitkä tekijät vaikuttavat asiakastyytyväisyyteen verkon asiakkailla ja kuinka paljon asiakastyytyväisyyden kasvattaminen maksaa.

Sonera Carrier Networks Oy

Raven

Raven-projektiryhmän tehtävänä on opintotietojärjestelmän vaatimusten kartoitus ja Korppi-järjestelmän sopivuuden analysointi. Toimeksiantajana on Jyväskylän yliopisto.

Jyväskylän yliopisto

RecAll

RecAll-projektiryhmän tavoitteena on määritellä ja toteuttaa Tietotekniikan tutkimusinstituutille asiakashallinnan järjestelmäsovellus, joka toimii Lotus Notes -ympäristössä.

Tietotekniikan tutkimusinstituutti

Talarius

Talarius-projektin tavoitteena on kehittää opetuskäyttöön soveltuva tietokonepohjainen pelien kehityskehys, jolla koululaiset voivat itse rakentaa ja pelata moninpelattavia lautapelejä.

Agora Center / Agora Game Lab

Unida

Unida-projektin tavoitteena on tuottaa määritys Jyväskylän yliopiston tietohallinnon tietovarastolle, sekä kartoittaa tiedon tarvetta yliopiston eri yksiköissä.

Jyväskylän yliopisto / Tietohallinto

Verso

Verso-projektiryhmä kartoittaa verkon suorituskyvyn ja käytettävyyden mittaamiseen tarkoitettuja laitteita ja ohjelmia ja arvioi niiden soveltuvuutta TeliaSoneran käyttöön.

TeliaSonera Finland Oyj