TIETOJENKÄSITTELYTIETEIDEN LAITOKSEN PROJEKTIOPINNOT

Opiskelijaprojektit 2003-2004

Alexia

Alexia-projektiryhmän tarkoituksena on kartoittaa asianajotoimisto Krogerus & Co:n dokumenttienhallintajärjestelmien nykytila ja laatia suunnitelma niiden tehostamiseksi.

Toimeksiantaja:
Asianajotoimisto Krogerus & Co

Amppeeri

Amppeeri-projektiryhmän tehtävänä on tutkia uusia javapohjaisia toteutusvaihtoehtoja Enermet Oy:n etäluentajärjestelmän yhteyspalvelin-mittalaite-kommunikaatioprosessille.

Toimeksiantaja:
Enermet Oy

CYCLIA

CYCLIA-projektiryhmän tehtävänä on selvittää Metso Drives Oy:n valmistamien vaihteiden elinkaaren vaiheet ja kartoittaa näihin liittyvä dokumentaatio.

Toimeksiantaja:
Metso Drives Oy

DiO

DiO-projektin tavoitteena on soveltaa ebXML-tekniikoita digitaaliseen oikeuksienhallintaan liittyviin prosesseihin.

Toimeksiantaja:
Dr. Elma -projekti

eMerge

eMerge-ryhmän tehtävänä on laatia 'Technology Roadmap', jossa kuvataan Metso Paper/Rautpohjan etäpalvelukonseptin liiketoimintavisio, sekä visiota tukevat nykyiset ja potentiaaliset teknologiat.

Toimeksiantaja:
Metso Paper Rautpohja

Medera

Medera-projektin tarkoituksena on kartoittaa ja kuvata Arena Partners Oy:n mobiiliratkaisujen ominaisuudet, rajapinnat ja liiketoimintasovellutukset.

Toimeksiantaja:
Arena Partners Oy

Proficio

Proficio-projektin tavoitteena on selvittää onko Metsossa tällä hetkellä käytössä olevat useat dokumentointijärjestelmät mahdollista korvata yhdellä XML-pohjaisella järjestelmällä.

Toimeksiantaja:
Metso / Descom

putte

Putte-projektiryhmän aiheena on matkapuhelinten pitkän aikavälin testaus. Toimeksiantajana on Nokia Oyj.

Toimeksiantaja:
Nokia Oyj

Quanet

Quanet-projektin tehtävänä on selvittää Sonera Carrier Networks Oy:lle mitkä tekijät vaikuttavat asiakastyytyväisyyteen verkon asiakkailla ja kuinka paljon asiakastyytyväisyyden kasvattaminen maksaa.

Toimeksiantaja:
Sonera Carrier Networks Oy

Raven

Raven-projektiryhmän tehtävänä on opintotietojärjestelmän vaatimusten kartoitus ja Korppi-järjestelmän sopivuuden analysointi. Toimeksiantajana on Jyväskylän yliopisto.

Toimeksiantaja:
Jyväskylän yliopisto

RecAll

RecAll-projektiryhmän tavoitteena on määritellä ja toteuttaa Tietotekniikan tutkimusinstituutille asiakashallinnan järjestelmäsovellus, joka toimii Lotus Notes -ympäristössä.

Toimeksiantaja:
Tietotekniikan tutkimusinstituutti

Talarius

Talarius-projektin tavoitteena on kehittää opetuskäyttöön soveltuva tietokonepohjainen pelien kehityskehys, jolla koululaiset voivat itse rakentaa ja pelata moninpelattavia lautapelejä.

Toimeksiantaja:
Agora Center / Agora Game Lab

Unida

Unida-projektin tavoitteena on tuottaa määritys Jyväskylän yliopiston tietohallinnon tietovarastolle, sekä kartoittaa tiedon tarvetta yliopiston eri yksiköissä.

Toimeksiantaja:
Jyväskylän yliopisto / Tietohallinto

Verso

Verso-projektiryhmä kartoittaa verkon suorituskyvyn ja käytettävyyden mittaamiseen tarkoitettuja laitteita ja ohjelmia ja arvioi niiden soveltuvuutta TeliaSoneran käyttöön.

Toimeksiantaja:
TeliaSonera Finland Oyj

Ajankohtaista tietoa Projektiopintojen esittely Yhteistyökumppaneita vuosien varrelta Yhteystiedot Projektiopintojen julkaisuluettelo Tietoa suoritustavoista Tietoa asiakkaille Tietoa opiskelijoille Tietoa ohjaajille Optima Ravintola Piaton ruokalista Uutisotsikoita maailmalta Nimipäiväsankarit tänään Tulostettava versio tästä sivusta