Opiskelijaprojektit 2000-2001

Axion

Ryhmämme tehtävänä on tutkia ilmiötä nimeltä Web-Based Training ja kehittää toimintamalli opetusohjelman tuottamiseen Meritan ympäristössä. Tarkoituksena on myös kartoittaa miten ääntä, kuvaa ja muita multimedia elementtejä voitaisiin soveltaa Meritan koulutuksessa ja toteuttaa aiheesta prototyyppi.

Merita

Dynamic Duo

Dynamic Duo -ryhmän tehtävänä on tutkia kahden nykyaikaisen sovelluksen integrointia ja tuottaa näiden avulla reklamaatiojärjestelmän prototyyppi.

TietoEnator Oyj

eIDe

Projektin tavoitteena on tuottaa yleiset autentikointiratkaisut sovellettavaksi Windows 2000- ja Linux-alustoille.

WM-data

FLeXICUS

Tehtävänämme on kehittää OpenPort-sovelluskehystä Java- ja EJB-teknologialla. Sovelluskehyksen avulla voidaan toteuttaa portaaleja ja tiedon jakeluun tarkoitettuja sovelluksia. OpenPort tarjoaa portaaliratkaisuissa tarvittavat infrastruktuuri- ja hallintapalvelut.

SysOpen Oyj

Medioso

Medioso-projektin tarkoituksena on selvittää,kuinka työelämän hyviä käytäntöjä voidaan levittää digitaalisissa verkoissa.

Keski-Suomen tiedonvälitys Oy

Meedio

Meedio-projektin tehtävänä on tutkia personointia eri näkökulmista ja tuottaa kerättyjen tietojen pohjalta personoinnin kehittämissuunnitelma toimeksiantajalle.

Arena Partners Oy

merlin

Ryhmämme tehtävänä on tuottaa Enermet oy:lle Avalon simulaatorin määrittely- ja suunnitellu dokumentaatio jatkokehitystä varten, sekä toteuttaa tästä pieni demonstraatio-osa. Avalon on Enermetin kehittämä energiatietojen lukemiseen ja hallintaan tarkoitettu järjestelmä.

Enermet

PoSe

POSE projektin tehtävänä on tuottaa vertailevaa tietoa tarjolla olevista valmiista portaaliserveri tuotteista tukemaan asiakkaan ohjelmistokehityshankkeita. Projektissa tullaan myös tuottamaan website valitulla portaaliserveriteknologialla.

TietoEnator Oyj

PROKURO

Projektin tarkoituksena on kartoittaa asiakassuhteen hallintaan (ERM) liittyviä ominaisuuksia liitettäväksi Soneran yritysasiakkaille tarkoitetun SurfManager -palvelun yhteyteen.

Sonera