TIETOJENKÄSITTELYTIETEIDEN LAITOKSEN PROJEKTIOPINNOT

Päällikön päiväkirja

Päällikön päiväkirja on eräs menetelmä, jonka avulla vuorossa olevat päälliköt voivat jakaa tietoa ja kokemuksiaan muiden ryhmäläisten kanssa. Jotkut ryhmät pitävät päiväkirjat sisäisessä käytössä, jotkut ryhmät ovat julkaisseet niitä WWW-sivuillaan.

Seuraavassa otteita Helmi-projektin päällikönpäiväkirjasta:

pe 27.1. klo 15.00-17.00 Kokous Pure Drop:lla

Olin valmistautunut mielestäni erittäin hyvin, mutta silti olin unohtanut liitteen kaksi, siitä tuli tietenkin sanomista, nolottaa. Mutta ehtihän sen vielä kokouksessakin.

Ohjaaja reposteli esitystä, jälleen. Vitsit, ei jaksais aina. Esitys ei kuulemma ollut kovin havainnollinen ja konkreettinen. Tekis ite. No, täytyy ensi kerralla vaikka käyttää materiaalit ennen kokousta ohjaajalta, jotta niihin sais palautetta.

Joo, ja menetelmistä en ollut muistanut koota valintakriteerejä, kommenttiahan siitä tietty sain niskoilleni, mutta selvisin tilanteesta mielestäni erittäin mainiosti puhumalla tieteellisillä termeillä, joita vain ohjaaja ilmeisesti ymmärsi, muut teeskenteli mukavasti ;-)

Kokous meni ihan jees, vaikka olo tuntuikin tukalalta. Valmistella ei koskaan voi riittävästi.

ma 30.1. klo 14.00-16.00 Ohjaajapalaveri

Ja heti saatiin kommenttia, asialista oli unohtunut, no johtoryhmä ajoi hieman edelle, mutta ei kai se mikään syy ole. En ollut muutenkaan kovin paljon ehtinyt palaveria miettimään... Näkyi kai liiankin selkeästi.

Niin ja sitten tuli tekstiä siitä johtoryhmästä, palaute kuuluisi kai ottaa rakentavana, mutta nyt en oikein jaksanut. Olin kuulemma ohittanut puheenjohtajankin kerran, Noloa. No, kaikesta selviää kun osaa oppia siitä ja sitten unohtaa. Niin ja esityslista ei vieläkään ollut ohjaajalle tarpeeksi tarkka, mitähän siihen pitäs keksiä.

Ville oli aika vaitonainen, mitähän mahtaa olla takana. Yritin vetää sitä mukaan keskusteluun, mutta en tainnut oikein onnistua. Onkohan yleensäkään mahdollista pitää kaikki ryhmäläiset innostuneina asiasta, onkohan se edes mahdollista?

Ajankohtaista tietoa Projektiopintojen esittely Yhteistyökumppaneita vuosien varrelta Yhteystiedot Projektiopintojen julkaisuluettelo Tietoa suoritustavoista Tietoa asiakkaille Tietoa opiskelijoille Tietoa ohjaajille Optima Ravintola Piaton ruokalista Uutisotsikoita maailmalta Nimipäiväsankarit tänään Tulostettava versio tästä sivusta