TIETOJENKÄSITTELYTIETEIDEN LAITOKSEN PROJEKTIOPINNOT

Projektipäällikön ja sihteerin tehtävät

Projektiryhmän yleisiin tehtäviin kuuluu asiakkaan antamien sekä ryhmän itse päättämien tehtävien suorittaminen aikataulun puitteissa kuin myös oman työn laadusta vastaaminen. Projektipäällikön ja -sihteerin tehtävät liittyvät projektin kokonaisuuden hallintaan. Projektipäällikön tehtävänä on suunnitella, koordinoida ja valvoa työtehtäviä, ja raportoida niistä asiakkaalle ja ohjaajalle. Sihteeri tukee päällikön työtä.

Päällikön ja sihteerin rooleista puhutaan luennoilla ja ohjaajan kanssa, mutta ryhmän täytyy keskustella niistä ja sopia, mitkä ovat juuri tässä ryhmässä päällikön ja sihteerin vastuut. Tämä keskustelu jatkuu koko projektin ajan: ovatko projektipäällikön ja -sihteerin roolit toimivia ryhmässä, miten niitä voitaisiin kehittää? Entä miten ohjaat näkevät asian? Millainen on ryhmän mielestä hyvä päällikkö ja kuinka tehtävässä ollaan onnistuttu? Projektissa on hieno mahdollisuus harjoitella johtamistehtäviä, ja siitä mahdollisuudesta kannattaa ottaa kaikki irti!

Ajankohtaista tietoa Projektiopintojen esittely Yhteistyökumppaneita vuosien varrelta Yhteystiedot Projektiopintojen julkaisuluettelo Tietoa suoritustavoista Tietoa asiakkaille Tietoa opiskelijoille Tietoa ohjaajille Optima Ravintola Piaton ruokalista Uutisotsikoita maailmalta Nimipäiväsankarit tänään Tulostettava versio tästä sivusta