TIETOJENKÄSITTELYTIETEIDEN LAITOKSEN PROJEKTIOPINNOT

Minäkö projektiin?

Kuten olet varmaan kuullutkin, on Projektin johtaminen -kurssi laitoksen pääaineopiskelijoille opintojen kulminaatiopiste. Luennoilla saatuja tietoja ja demoissa harjoiteltuja taitoja testataan nyt oikeasti: todellisen asiakkaan todellisessa projektissa. Kurssi on työläs, se vie paljon aikaa ja energiaa, paljon enemmän kuin mikään muu kurssi aikaisemmin. Mutta se myös antaa paljon, useimmille juuri tämä kurssi muistuu mieleen kymmenienkin vuosien päästä. Oletko sinä valmis laittamaan itsesi likoon?

Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijoille konkreettinen kokonaiskuva tietojärjestelmien kehittämisestä tietyllä, rajatulla osa-alueella. Kurssilla opiskellaan myös projektityön eri osa-alueita ja rooleja. Lisäksi kurssilla on joukko muita tavoitteita liittyen esimerkiksi ryhmän johtajana ja jäsenenä toimimiseen, ICT-alalle tärkeiden kommunikaatiotaitojen hallintaan sekä erityyppisten hallinto- ja sisältödokumenttien tuottamiseen.

Haluaisin Projektin johtaminen - tai Projektityöskentely-kurssille. Mitä teen?

Voit aloittaa tutustumisen projektiopintoihin vaikka näin:

Avoimien ovien päivä projektitiloissa toukokuun aikana
Sinulla on mahdollisuus tutustua projektin johtaminen -kurssin tuotoksiin avoimien ovien päivänä. Tällöin projektiryhmät esittelevät heidän tuotoksiaan suurelle yleisölle. Paikan päällä on ollut yleensä tarjolla pientä maisteltavaa samoin kuin ensikäden tietoa kurssin tiimoilta. Don't miss it!

Esi-infotilaisuus huhtikuun aikana kaikille projektiopintojen suorittamista aikoville opiskelijoille
Esi-infossa kerrataan tärkeimmät vaatimukset kursseille osallistumisen suhteen sekä kerrotaan tarkempaa tietoa kurssien suorittamisesta ja niiden aikatauluista.

Seuraamaalla tämän sivuston ajankohtaista-palstaa sekä Dumpin sähköpostilistaa pysyt tilanteen tasalla.
Katso myös tarkemmat tiedot esitietovaatimuksista: Projektin johtaminen -kurssi ja Projektityöskentely-kurssi.

Ajankohtaista tietoa Projektiopintojen esittely Yhteistyökumppaneita vuosien varrelta Yhteystiedot Projektiopintojen julkaisuluettelo Tietoa suoritustavoista Tietoa asiakkaille Tietoa opiskelijoille Tietoa ohjaajille Optima Ravintola Piaton ruokalista Uutisotsikoita maailmalta Nimipäiväsankarit tänään Tulostettava versio tästä sivusta