TIETOJENKÄSITTELYTIETEIDEN LAITOKSEN PROJEKTIOPINNOT

Arviointi

"Olemmeko tekemässä projektia oikein? Olemmeko edes tekemässä oikeaa projektia?" Välillä olisi hyvä pysähtyä arvioimaan projektin aikaansaannoksia.

Helmi-projektin huoneessa, tammikuun lopulla

"Mun mielestä meidän projekti on hyvässä vauhdissa, mutta tietääkö meistä kukaan missä me mennään? Mitä nämä kaikki paperit on? Onkohan muutkin ryhmät yhtä lailla kahvilla kaikesta? Muistaakohan kaikki, että huomenna on se paljonpuhuttu kehityskeskustelu? Siellä saadaan ohjaajilta palautetta työskentelystämme, joka tuntuu koko ajan sekavammalta. On varmasti hyvä hetkeksi pysähtyä miettimään, missä mennään ja mitä kohti. Onhan se meidän yhdessä keskustelua varten työstämämme itsearviointijuttu printattu ja onko kaikki sen saaneet?"

Helmi-projektin huoneessa toukokuussa

"Talvi on takanapäin ja projektin loppuarviointi häämöttää. Ne projektilaisista, jotka ovat vielä selväjärkisiä, valmistautuvat pitkään ja kivuliaaseen arviointiviikkoon, ainakin edellisvuosien perusteella. Ihmisen arvoa ei mitata suorituksilla (eihän?), mutta silti loppuarvosana on lähes yhtä tärkeä kuin lukion päästötodistuksen keskiarvo. Siksi kannattaa vielä keskittyä ja tsempata hamaan loppuun asti. Aina voi vielä oppia jotain."

Lähde: Maija Marjamaan päiväkirja.

Ajankohtaista tietoa Projektiopintojen esittely Yhteistyökumppaneita vuosien varrelta Yhteystiedot Projektiopintojen julkaisuluettelo Tietoa suoritustavoista Tietoa asiakkaille Tietoa opiskelijoille Tietoa ohjaajille Optima Ravintola Piaton ruokalista Uutisotsikoita maailmalta Nimipäiväsankarit tänään Tulostettava versio tästä sivusta