TIETOJENKÄSITTELYTIETEIDEN LAITOKSEN PROJEKTIOPINNOT

Ohjaus

Projektiperusteisen opetuksen onnistumisen kannalta oppilaitoksen tarjoamalla ohjauksella on keskeinen merkitys. Ohjauksen luonne on erilainen verrattuna muiden opintojaksojen vaatimaan opetukseen ja ohjaukseen. Ohjauksen kohde on syytä määritellä selvästi, jotta sekä opiskelijat että opettajat tietävät, mitä odottaa. Myöskin asiakkaalle on hyödyllistä tietää, millaista ohjausta ryhmä saa oppilaitoksen taholta.

Opintojakson suunnittelun yhteydessä on tiedettävä, kuinka paljon ryhmäkohtaisia ohjausresursseja varataan. Lisäksi koko opintojakson hallintaan ja kehittämiseen tulee varata riittävästi resurssia. Joka tapauksessa on selvää, että projektimuotoisen opiskelun vaatimaa ohjausresurssimäärää ei voi yliarvioida.

Ajankohtaista tietoa Projektiopintojen esittely Yhteistyökumppaneita vuosien varrelta Yhteystiedot Projektiopintojen julkaisuluettelo Tietoa suoritustavoista Tietoa asiakkaille Tietoa opiskelijoille Tietoa ohjaajille Optima Ravintola Piaton ruokalista Uutisotsikoita maailmalta Nimipäiväsankarit tänään Tulostettava versio tästä sivusta