TIETOJENKÄSITTELYTIETEIDEN LAITOKSEN PROJEKTIOPINNOT

Jälkityöt

Kun projektit ovat päättyneet, on aika paneutua projektin palautteeseen. Aina on kehittämisen varaa; opiskelijat ovat paras voimavara kehitykselle. Palautteen annon ja saamisen on syytä tapahtua projektin opintojaksollisen osuuden jälkeen. Tällöin, kun opiskelijoiden opintosuoritukset on jo kirjattu rekistereihin, he ovat paljon avoimempia kertomaan myös niistä projektiopintojakson piirteistä, jotka vaativat parannusta.

Opintojakson lopussa opiskelijoilta kerätään yksilö- ja ryhmäpalautteet.

Hyväksi havaittu tapa kehitysideoiden saamiselle ja jalostamiselle on projektin päätösseminaari. Seminaariin on usein otettu myös mukaan asiakkaiden edustajia tuomaan keskusteluihin asiakasnäkökulmaa.

Projektien päätyttyä on myös aika arkistoida kaikki ryhmien tuottama materiaali ja projektin ohjaukseen käytetyt dokumentit seuraavaa projektivuotta varten.

Ajankohtaista tietoa Projektiopintojen esittely Yhteistyökumppaneita vuosien varrelta Yhteystiedot Projektiopintojen julkaisuluettelo Tietoa suoritustavoista Tietoa asiakkaille Tietoa opiskelijoille Tietoa ohjaajille Optima Ravintola Piaton ruokalista Uutisotsikoita maailmalta Nimipäiväsankarit tänään Tulostettava versio tästä sivusta