Asiakas ja projektiryhmä

Projektin tavoitteena on valmistella ja järjestää Hackathon-tyyppinen tapahtuma avoimiin pankkijärjestelmärajapintoihin liittyvien liiketoiminnallisten ideoiden luomiseksi, ja niiden toimintaedellytysten testaamiseksi yhdessä asiakkaan, heidän asiakkaidensa ja kumppaniensa kanssa. Järjestettävän tapahtuman tarkoituksena on mahdollistaa vuoropuhelu Samlinkin, heidän asiakkaidensa sekä kumppaniensa välillä.

Rajathon-projektin asiakas on Oy Samlink Ab, joka on kotimainen, kokenut finanssialan tietojärjestelmäratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja. Vuonna 2014 Samlinkin liikevaihto oli 96,7 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskenteli 525 henkilöä.

Teemu

Teemu Hyytiäinen

Olen 24-vuotias tietojärjestelmätieteiden opiskelija. Olen kiinnostunut kaikenlaisista uusista teknologioista ja vapaa-ajallani käyn vaeltamassa.
Ryhmän ensimmäinen projektijohtaja ja neljäs sihteeri. teehyyti@student.jyu.fi 0440325225

Tiia

Tiia Tammela

Olen 24-vuotias tietojärjestelmätieteen opiskelija. Ammatillisesti olen kiinnostunut muun muassa digitaalisesta palvelusuunnittelusta ja business intelligence -ratkaisuista. Tältä projektilta odotan saavani käytännön kokemusta projektityöskentelystä ja oppivani uutta käytettävistä teknologioista ja liiketoiminnasta kiinnostavan asiakasprojektin näkökulmasta.
Ryhmän toinen projektijohtaja ja ensimmäinen sihteeri. tiia.m.tammela@student.jyu.fi 0445151093

Niko

Niko Parviainen

Opiskelen tietojärjestelmätieteitä Jyväskylän Yliopistossa. Olen 25-vuotias ja pidän projektin tekemisestä ryhmän kanssa.
Ryhmän kolmas projektijohtaja ja toinen sihteeri. niankrpa@student.jyu.fi 0408424073

Sami

Sami Olavuo

Haluaisin osata soittaa kitaraa.
Ryhmän neljäs projektijohtaja ja kolmas sihteeri. sapeolav@student.jyu.fi 0400450773