eSamIT

Tällä sivustolla esitetään Jyväskylän yliopiston Projektin johtaminen ja toteutus -opintojakson eSamIT-projekti. Opintojakson ajankohta on 28.10.2013 - 9.5.2014. Projektin toteutuksesta vastaa viisi tietojärjestelmätieteen opiskelijaa.

Tutustu meihin

Taustat ja lähtökohdat

Projektin lähtökohtana on vaativia tietojärjestelmäratkaisuja toimittavan Samcom Oy:n tarve kehittää energiayhtiöille tarjoamiaan sähköisiä asiointipalveluja. Uudenlaisten asiointipalveluiden ja työkalujen avulla Samcomin asiakkaat voivat saavuttaa liiketoimintahyötyjä.

Projektin organisaatioon kuuluu viisi Jyväskylän yliopiston tietojenkäsittelytieteiden laitoksen opiskelijaa, projektiryhmän ohjaaja sekä asiakkaan edustajat. Projektiryhmällä on käytettävissään 700 tuntia projektin toimeksiannon työstämiseen.

Tavoite

Projektissa toteutetaan Samcomille HTML5-pohjainen prototyyppi sähköisestä asiointipalvelusta energiayhtiöiden käyttöön. Scrum-menetelmän avulla toteutettava järjestelmä on laajennettavissa ja helposti ylläpidettävissä, jotta Samcom voi myöhemmin jatkaa sen kehitystä.

Samcom Oy

Vuonna 2005 perustettu Samcom Oy tuottaa Java- ja Microsoft-teknologioihin perustuvia vaativia tietojärjestelmäratkaisuja. Samcom kuuluu Samlink-konserniin 1.9.2010 tapahtuneen yrityskaupan myötä. Samcom on Samlinkin Jyväskylän yksikkö, joka on keskittynyt vaativien tietojärjestelmäratkaisujen määrittelyyn, suunnitteluun ja toimittamiseen.

Tutustu Samcomiin»


Projektiryhmä

Aku Kolu

Aku on seitsemännen vuoden tietojärjestelmätieteen opiskelija Jyväskylän yliopistosta.

sähköposti

Facebook Linkedin
Aku Kolu

Janne Virkkunen

Janne Virkkunen

Janne on viidennen vuoden tietojärjestelmätieteen opiskelija Jyväskylän yliopistosta.

Jannen sähköposti

Facebook LINKEDIN

Jari Laari

Jari on ensimmäisen vuoden tietojärjestelmätieteen maisteriopiskelija ja tekniikan kandidaatti Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta.

Jarin sähköposti

Facebook Linkedin
Jari Laari

Laura Tirri

Laura Tirri

Laura on kuudennen vuoden tietojärjestelmätieteen opiskelija Jyväskylän yliopistosta.

Lauran sähköposti

Facebook Twitter

Sauli Rajala

Sauli on neljännen vuoden tietojärjestelmätieteen opiskelija Jyväskylän yliopistosta.

Saulin sähköposti

Facebook Linkedin
Sauli Rajala