[Projekti] [Ryhmä] [Asiakas] [Tuotos] [Yhteystiedot] [Galleria] [Linkit]

Ryhmä

Kaari-projektiryhmä on muodostunut kahden energisen naispuolisen ja kolmen reippaan miespuolisen opiskelijan kombinaatiosta. Ryhmänmuodostus ja yksilöiden sulautuminen yhtenäiseksi ja toimivaksi joukoksi tapahtui kädenkäänteessä ja vaivattomasti.

Kaaren suuria vahvuuksia ryhmähengen lisäksi ovat monipuoliset osaamisalueet ja into oppia uutta. Jokainen on suuntautunut eri linjalle, joten senkin puolesta näkemystä ja kokemusta löytyy laaja valikoima.


Juha Toivanen, 23, Ohjelmistoliiketoiminta

[Kuva: Juha] Juha, Optimoi koko Kaaren puolesta. Teknisen ajattelun lisäksi myös tekninen sahaus onnistuu tältä ryhmämme rohkeimmalta. Kuopio-Joensuu -akseli tuli Juhalle aikoinaan liiankin tutuksi ja seurauksena oli nopea keskisuomalaistuminen. Termos!


Laura Ihanainen, 23, Digitaalinen media

[Kuva: Laura] Laura viettää toista nimipäiväänsä samaan aikaan Kaaren kanssa. Yhteisellä päätöksellä äitihahmoksi valittu Laura pitää huolen, että muut tuntevat kellon ja kasvit. Jyväsjärven maisemat ovat tulleet tutuiksi jo pienestä pitäen, eikä kyllästymistä ole vieläkään havaittavissa. Ryhmäläinen isolla ärrällä!


Liisa Välijärvi, 23, Tietojärjestelmät

[Kuva: Liisa] Liisa, kämppämme kahvikuningatar. Mikään ei ole turvassa kun tämä neiti kahvittelee. Onneksi Liisa kuitenkin muistaa tallentaa tuotokset ennen kuin on liian myöhäistä. Myös alkuperäinen jyväskyläläinen, joka ei lukion jälkeen kuvitellutkaan hylkäävänsä loistavaa kotiseutuaan. Kaari kiittää!


Mikko Aarnio, 22, Elektroninen liiketoiminta

[Kuva: Mikko] Mikko, Kaaren herra valokuvaus ja demosetä. Poikamainen nauru kuuluu jo käytävästä Mikon saapuessa projektikammioomme. Kouvolakaan ei siis ole onnistunut synkistämään miestä. Joukon juniori joka selviää vanhempien menossa moitteetta mukana!


Simo Töllikkö, 25, Käyttäjäystävällinen tietojenkäsittely

[Kuva: Simo] Simo, tämä ryhmämme käyttäjäystävällinen pitkätukka. Mukava sälli henkeen ja vereen. Vanhimpana on tietysti kotoisin Juvalta. Jyväskyläläistä viisautta on kertynyt viime vuosituhannelta lähtien, joten häntä siis uskomme perimmäisissä kysymyksissä.